Автомобили върнати от лизинг

2018.10.18
Автомобили върнати от лизинг

Сред всички предложения за употребявани автомобили, които ще откриете в MOTO-PFOHE, се открояват върнатите от лизинг автомобили.

Специфичните условности, породени от няколко различни фактори, превръщат тези автомобили в предпочитан избор. Върнат от лизинг е всеки автомобил, който е бил лизингов обект за предходен период от време, като предишният клиент/ползвател няма никакво касателство с въпросния автомобил към момента. В повечето случаи става дума за автомобили, които са били ползвани при условията на оперативен лизинг от корпоративни клиенти.

Съществуват и автомобили, които са иззети от лизингополучателите поради неспазване на първоначалния погасителен план, и в последствие са обявени за продажба.

 

 

Предимства

________

 

Предимствата на този тип автомобили са, че имат лесно проследима сервизна история, както и произход, тъй като най-често първоначалната им регистрация като нови е била при стартирането на вече приключилото лизингово отношение на предишния клиент/ползвател. Това означава, че бъдещият собственик на такъв автомобил получава сигурност при избора си в максимална степен.

 

Другите предимства на автомобилите върнати от лизинг, са:

  • Съкратеното време за сключване на сделката в документално отношение.
  • На възраст предимно до 5 години.
  • Обслужвани в оторизираните сервизи на MOTO-PFOHE.

 

За този тип автомобили са валидни и всички останали процедури и стъпки, които се прилагат и за предложенията от програмите SELECT и PREMIUM SELECT. Колите върнати от лизинг, могат да бъдат закупени както чрез изгодна и гъвкава схема на изплащане, така и в брой.

Възможно е те да притежават и валидна към момента гаранция, като това зависи от марката, модела, възрастта и пробега.

program type

Очаквайте наш търговски представител да се свърже с Вас възможно най-скоро.

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ЗАПИТВАНЕТО!

Очаквайте наш търговски представител да се свърже с Вас възможно най-скоро.
Обратният отговор ще бъде пратен на телефона или e-mail-а за обратна връзка.