Нашите Предимства

Сервизна история

Сервизна история

Предоставяме информация на всички потенциални клиенти за сервизната история на предлаганите автомобили втора употреба от марките Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover, чиито официален представител за България е MOTO-PFOHE. Това обстоятелство гарантира възможността за детайлен преглед на сервизното досие на избрания модел.

По този начин клиентите се уверяват в техническото състояние на всеки конкретен автомобил, на който биха спрели своя избор, като това нерядко е и определящ фактор при окончателният избор.

Гаранция

Гаранция

Автомобилите, които предлагаме на своите клиенти, са проверени откъм техническо състояние. SELECT и PREMIUM SELECT са двете марки за проверени употребявани автомобили от МОТО-ПФОЕ, които се предлагат с гаранция, която дава на клиентите сигурност от деня, в който получат новозакупения си употребяван автомобил до 6 или 12 месеца. 

За марките Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover установяването на наличие на валидна заводска гаранция е лесно и се гарантира от проверка в системата на компанията. 

 

 

Собствен лизинг

Собствен лизинг

За улеснение на всички клиенти,  предоставяме възможност за лизинг посредством собствена лизингова компания, която е част от групата MOTO-PFOHE. Това елиминира необходимостта от търсене на външно финансиране. Всеки клиент може да се възползва от изключителните условия за лизинг на компанията, които са сред най-изгодните на пазара. В това ще се убедите сами!

Гъвкавостта на финансовата услуга, която предлагаме, както и ускорената и улеснена процедура по одобрение и изпълнение на всяка сделка, превръщат нашите лизингови условия в логичен избор. Възможността за използване на тази услуга  се предоставя на всички частни и бизнес клиенти.

Покупка

Покупка

Предоставяме възможност на своите клиенти да върнат своя употребяван автомобил, като той ще бъде изкупен дори без ангажимент за покупка на нов или употребяван такъв от нас. Процедурата по изкупуването на Вашата кола втора употреба е възможна при определени условия, с които винаги можете да се запознаете допълнително. Необходимо е автомобилът, който желаете да бъде изкупен от нас, да притежава сервизна история и да премине през стандартната при тази процедура техническа проверка.

Окончателната оферта за изкупна цена ще бъде предложена от специалист, като тя винаги е съобразена с пазарното равнище на цените към съответния момент, както и с констатираното състояние на конкретния автомобил. 

Продажба

Продажба

При нас ще откриете разнообразна селекция от проверени употребявани коли. Освен модели на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover, чиито официален представител за България е MOTO-PFOHE, сред нашите предложения фигурират и модели на други производители, като по този начин Ви осигуряваме един по-широк избор във всеки автомобилен клас.

Екип от опитни професионалисти е на Ваше разположение, като можете да разчитате на професионална консултация и помощ при вземане на окончетлно решение, както и на коректно отношение и пълно съдействие при оформяне на документацията при покупко-продажбата.

Доказан произход

Доказан произход

Гарантираме произхода на всички налични предложения от марките Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover, подобно и за останалите,  предлагани марки употребявани автомобили. Фактът, че официален представител на тези марки за България е MOTO-PFOHE означава, че техният произход , както и сервизната им история, могат да бъдат доказани чрез проверка в електронната система от регистри на компанията.

Доказаният произход е съществено предимство при продажбата на автомобил втора употреба и е необходимо условие, за да могат клиентите да бъдат сигурни в своя избор.

program type

Очаквайте наш търговски представител да се свърже с Вас възможно най-скоро.

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ЗАПИТВАНЕТО!

Очаквайте наш търговски представител да се свърже с Вас възможно най-скоро.
Обратният отговор ще бъде пратен на телефона или e-mail-а за обратна връзка.